Tai yra vienas pirmųjų aukšto aptarnavimo lygio restoranų Vilniuje, duris atvėręs prieš 19 metų kaip vyninė, kuri, beje, tuo metu irgi buvo viena pirmųjų mieste. „Saint Germain“ iki šiol yra žmonių, kurie čia dirba nuo pat pradžių. Vienas jų – pagrindinis virtuvės šefas Gediminas Švenčionis.
Kaip nesikeičia kolektyvas, taip iki šiol grįžta ir pirmieji svečiai (dauguma jau su atžalomis). Baltomis staltiesėmis nukloti stalai verčia pasitempti ir pasipuošti vakarienei, tačiau prancūziškas bohemos dvelksmas leidžia ir atsipalaiduoti.
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 50 Eur
ANTIES ŠIRDELĖ
ELNIENOS TARTARE
MENKĖS FILĖ SU BULVIŲ ČIPSAIS
CITRINŲ ŠERBETAS
Literatų 9, Vilnius
Virtuvės šefas – Gediminas Švenčionis
Rezervacijai:
+370 652 89444
vynine@vynine.lt
Degustacijų pateikimo laikas:
I – VII 11:00 – 21:00