restaurant-cover

Saint Germain

Tai yra vienas pirmųjų aukšto aptarnavimo lygio restoranų Vilniuje, duris atvėręs prieš 19 metų kaip vyninė, kuri, beje, tuo metu irgi buvo viena pirmųjų mieste. „Saint Germain“ iki šiol yra žmonių, kurie čia dirba nuo pat pradžių. Vienas jų – pagrindinis virtuvės šefas Gediminas Švenčionis.

Apie restoraną

Kaip nesikeičia kolektyvas, taip iki šiol grįžta ir pirmieji svečiai (dauguma jau su atžalomis). Baltomis staltiesėmis nukloti stalai verčia pasitempti ir pasipuošti vakarienei, tačiau prancūziškas bohemos dvelksmas leidžia ir atsipalaiduoti.

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 50 Eur

ANTIES ŠIRDELĖ

ELNIENOS TARTARE

MENKĖS FILĖ SU BULVIŲ ČIPSAIS

CITRINŲ ŠERBETAS

Literatų 9, Vilnius

Virtuvės šefas – Gediminas Švenčionis

Rezervacijai:

+370 652 89444

vynine@vynine.lt

Degustacijų pateikimo laikas:

I – VII 11:00 – 21:00

Galerija